Mijn recente klanten en opdrachtgevers

Klik op de foto's voor een korte opdrachtbeschrijving. Onder de logosectie vind u ook een aantal referenties van klanten. 

Klus geklaard!

Ik ben erg trots op mijn klanten en het werk dat ik voor hen heb mogen doen! Mijn bewijs wat wat  laat zich het allerbeste vertellen door mijn klanten. Hierbij in het kort hun ervaring met aanhetMerk. Uiteraard breng ik u indien gewenst graag in contact meer meer informatie of persoonlijke referenties.

Noel Benitez | Philips 

Ik mocht mijn team uitbreiden met meer dan 7 nieuwe recruiters. Een lastige klus in een zeer schaarse markt. Marcel creëerde een aanpak die erg opviel op de arbeidsmarkt. Door zijn creatieve marketingactie wisten we in korte tijd topexperts uit Nederland en zelfs het buitenland aan te trekken. De actie werd in 2017 genomineerd voor een Werf& award wat Philips extra attentiewaarde opleverde als werkgever.

Bert Fabri | 50 five

Bij onze zoektocht naar talent heeft Marcel ons enorm geholpen met de werving en onze online positionering als werkgever.
In een zeer schaarse markt, waar het moeilijk is om de vereiste vaardigheden te vinden, hebben zijn professionele aanpak en creatieve wervingsoplossingen ons in staat gesteld in korte tijd echt goede kandidaten aan te trekken en te contracteren.

Mike Hendrixen  | Vertigo6

Marcel is een erg creatieve en enthousiaste marketeer. Dit werkt erg aanstekelijk. Hij weet binnen organisaties mensen gemakkelijk mee te krijgen bij de geweldige visies en ideeën welke hij creëert voor zijn klanten. Hij is echt een persoon die zaken waarmaakt. Ik zou Marcel zeker aanbevelen voor elk bedrijf dat op een creatieve en effectieve manier slagen wil maken in employer branding en marketing.

Inge Vernooy | Philips

In ons eerste gesprek hadden we direct een klik in onze passie voor werving en employer branding. Marcel is zeer creatief in zijn aanpak om het juiste talent te bereiken en aan te trekken. Hij schakelt met gemak tussen strategie, tactiek en operatie en levert ook daadwerkelijk! Ik zou het leuk vinden om uiteindelijk weer een keer samen te werken op een project en kennis en inzichten te delen.